Trouwen in een mooie landelijke omgeving, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Dat kan in het koetshuis op het landgoed Anneville.

Het sluiten van het huwelijk vindt plaats in de grote zaal, waar ruimte is voor grote groepen genodigden, maar die ook ingericht kan worden voor kleine gezelschappen, zonder dat u in de ruimte "verdwijnt".

Op onze pagina met panorama-afbeeldingen krijgt u een betere indruk van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Na afloop bestaat er in de achterzaal of (bij mooi weer) op het terras gelegenheid tot feliciteren, al dan niet met een kop koffie of het aansnijden van de taart. Een gezellige receptie of een stijlvol diner behoren ook tot de mogelijkheden die we U kunnen bieden. Als de weersomstandigheden het toelaten kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons terras.

Om de gehele huwelijksvoltrekking goed te laten verlopen hanteert Koetshuis Anneville een aantal huisregels. Deze huisregels vindt u hier. Mocht u meer informatie wensen over mogelijkheden of prijzen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).
Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Copyright Ā© 2008-2017 Koetshuis Anneville BV
AnnevilleĀ® is een geregistreerd handelsmerk van de familie de Constant Rebecque.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation